blog de muntanya - Ferran ZÀTIRblog de muntanya - Ferran ZÀTIR
 Zàtir Zàtir
Ets a » blog de muntanya - Ferran ZÀTIR » Cuadern d'Entrades » October 2008 » Superada La Marxa Del Trenkakames!!
Sunday 12 de October de 2008, 11:02:53
Superada La Marxa del TRENKAKAMES!!
Tipus d'Entrada: CUADERN | 4 Comentaris | 1669 visites

El cap de setmana del 4 i 5 d'Octubre de '08 es va celebrar la 7a Marxa TRENKAKAMES a la comarca del Baix Penedès.

Per primer cop vaig participar en aquest aconteixement, el més important de la nostra comarca, i val a dir que és una cursa de resistència molt ben organitzada per l'agrupació de La Lira Vendrellenca. 

Són un total de 91km, a realitzar en un màxim de 24 hores. L'itinerari és bastant maco, sobretot a partir d'Albinyana, cap al tros de Masllorenç-Mas d'en Bosc-Montmell-Selma-Aiguaviva (el de més muntanyes i senders finets, en lloc de les pistes plenes de pedres del principi i del final).

Estic molt content perquè no comptava acabar-lo tot, sinó fer uns 60 o 70km. Al final vaig fer tot l'itinerari en 16 hores i 20min! I això que havia comptat unes 19 o 20 hores per fer-lo!! De 186 participants, vaig entrar en la posició 69... quin bon número, tu!!

Vaig acabar petat i amb tres butllofots al peu esquerre, però feliç i exultant!!!  

 


4 Comentaris
Enviat per Comhofaelvent el Tuesday 14 de October de 2008

“os-tres! enhorabona! caminar 91km durant 16 hores i acabar només amb tres butllofes és gairebé un miracle per a mi! tot un repte assolit! moltíssimes felicitats i no deixis de caminar!”
Enviat per Zàtir el Wednesday 15 de October de 2008

“Intentaré NO DEIXAR MAI DE FER-HO!! Moltes gràcies!!!! Home, la veritat és que l'endemà estava fet pols, sobretot dels genolls i els tendons de les cames. Però l'experiència va ser molt maca, molt. Us animo a provar-la l'any que ve... Més que res perquè és la cursa que ronda per les meves contrades, i em fa sentir orgullós de les muntanyetes que tenim a la zona del Baix Penedès... Us animo a venir sempre que vulgueu!!! ”
Enviat per Comhofaelvent el Wednesday 15 de October de 2008

“animada quedo que no conec cap muntanyeta de la zona! de vegades ens emperrem a anar lluny per descobrir quan no sabem ni el què tenim a casa! però no em parlis de vostè que encara estic a la trentena! :-O ejejé ah, lo dels genolls i els tendons, el meu pare tot ho arregla amb uns banys d'aigua i sal... salut i amunt!”
Enviat per Zàtir el Wednesday 15 de October de 2008

“Ep!! No fotem!!
Petit malentès!! No parlava de vostè, sinó "a vosaltres"!
Jejeje!! que bo!
Amunt, amunt!! I vinga aigua i sal!!”


Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook